BATISCAFO LIBROS

Representación comercial de sellos españoles en América Latina y Estados Unidos mediante acuerdos estables de distribución.

Sellos y Catálogo (DETALLE LIBRO)





Nuestra Barcelona
Autor:
Editorial: Editorial Mediterrània, SL
Colección:
ISBN: 9788499793788
Fecha Publicación: 2015-04-01
Precio (S/IVA): 13.46
Precio (C/IVA): 14.00
Formato: Tapa blanda o Bolsillo->
Paginas: 104
Medidas: 240 X 170 mm
IBIC: SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
Sinopsis:
Tots se la miren, la coneixen, hi passegen … però molt poques vegades algú els pregunta per què un dia van canviar la immensitat del desert, l’altura de les seves muntanyes o la calor de les seves platges pels nostres carrers. Fins aquí van arribar perseguint els seus somnis. Aquí estan. De qui és, Barcelona? De tots aquells que se l’estimen, tot i que hagin nascut a milers de quilòmetres.

Aquest llibre és una guía alternativa de la ciutat, perquè són ells, els ciutadans que van deixar enrere el Pakistán, Gàmbia, l’Equador o Bielorrúsia, els qui expliquen com és la Barcelona que estimen. A través de les seves mirades redescobrirem espais que havíem vist mil vegades, però també en coneixerem alguns que ens havien passat desapercebuts i que també formen part de la nostra ciutat. I ens sorprendrà saber que un carrer del cor del Raval té molt en comú amb un de l’Old Dakka. s